2010. február 22., hétfő

Bikerek menni Békéscsaba

Igen, a motoros elsőszámú közlekedési eszköze a motor. Viszont nem is annyira hülye és mazohista, hogy térdig érő hóban induljon neki Budapestről Békéscsabára. Na meg egy buszban jól elfér két motoros klub meg két motoros újságíró is. Az meg már milyen jó, amikor a békéscsabai benzinkúton csatlakozik még egy chapter és egy másik klub, és spontán motoros buli hangulat kerekedik...



















2010. február 21., vasárnap

Jawa-love



Via: here.



Via: here.

2010. február 4., csütörtök

Szinkron-motorozás haladóknak

Egyszer már rábukkantam a youtube-on erre a felvételre, aztán jól nem mentettem el, de Kalmonak hála, ma kikötött a postaládámban.
Sokadik lejátszás után is csak elképedve nézi az ember motoros lánya, kicsinyesen keresi a hibákat, de még az is a motorozó rendőrök tudását mutatja, ahogy egyikük korrigál, miután összeakadt az első kereke az egyik keresztbe haladó motor hátsólámpájával.
Igazság szerint azon morfondírozom, hogy milyen lesz 13 év után újra szlalomozni motorral a bólyák között, ráadásul egy verseny keretein belül. Lehet, hogy gyakorolnom kéne?

2010. február 1., hétfő

Hajnali motoros lány

Nyár végén, kicsit kimerülve a sok motoros találkozótól és jövés-menéstől, folyton azt mondogattam magamnak, hogy majd télen kipihenem magamat. Ehhez képest szombaton hajnali kettőkor jöttünk haza a Geronimo MC nyílt napjáról, vasárnap meg hajnali hatkor a Ghost's MC békéscsabai klubház-bulijáról. Négy óra alvás után lenyomtunk egy három órás interjút két motoros sráccal, majd újra elájultunk újabb négy órára. Most, hajnali fél kettőkor, kicsit sem álmosan azon gondolkozom, hogy talán nem pont Tito and Tarantulát kéne hallgatnom altatódalnak...

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...