2011. február 28., hétfő

Biker News


Újra... most Geronimo MC Hungary története, meg a képeim...
Once more... now history of Geronimo MC Hungary, and my photos...

2011. február 27., vasárnap

Motoros divat?


A motorok és pálcikalányok közös szerepeltetése sosem fog eltűnni a divatmagazinokból, ez most már biztos. Abban a pillanatban, amint vad és egyben romantikus hátteret kell biztosítani néhány ronda ruha fotózásához, egyből kerítenek egy formásabb motort, és már mehet is bősz kattintgatás. A jelenlegi sorozatnak azonban annyi pozitívuma mindenképpen van, hogy a fakó, ill. fekete-fehér képekkel legalább megpróbálja feleleveníteni a 70-es évekbeli Easyriders magazinok életképeit, nem is rosszul.

Fotó: Jason Lee Parry, QVEST magazin, 2010 július
Via: leilababoi.wordpress.com







2011. február 24., csütörtök

Tetovált dédik


Via: Bizarre




Motoros csokor


Itt a tavasz, mindenki házasodjon! Motoros koszorúslány akarok lenni!
Íme egy egyedi megoldás koszorúra: Suzuki SV 650 lánckerekébe szúrt liliom.

2011. február 23., szerda

2011. február 22., kedd

Egy slukk


One puff

A rózsaszín motor

 Igen. Rózsaszín motor a blogomban. Nyugalom, nem őrültem meg, továbbra is utálom. Viszont egy önfeláldozó hős vagyok, egy biker Jeanne D’Arc, aki a lelkét is a máglyára dobja, és a barátai kedvéért még ilyen csúfságokat is feltesz a blogjába! Na jó, nem fokozom…
Igazából csak a régi képek között turkáltam, és ahogy ránéztem erre a szép formájú, ámde gusztustalan színű motorkára, egyből eszembe jutottak Rencsi és Mira barátnőim, gondoltam, ha más nem, ők biztosan örülni fognak neki. Hármasunkból egyedül én utálom ezt a színt, így az már régóta kiderült, hogy nem ilyen komoly fajsúlyú dolog a barátságunk alapja… 
Ez is volt az oka, hogy amikor Rencsi kb. 3 éve bejelentette nekem, hogy át fogja fényeztetni a motorját rózsaszínűre, biztos voltam abban, hogy ez is része a szivassukmilltvalamirózsaszínűkütyüvel-játéknak. És baszki nem! Tényleg rózsaszín motort akar! Már rózsaszín sisakja is van! Nekem meg ősz hajszálaim… Hogyan fogunk mi így együtt motorozni?
Az igazsághoz tartozik, hogy már az elején gyanút foghattam volna. 2006-ban, az első közös motorozásunkat megelőző beöltözésnél én a vesevédőt meg térdvédőt csatoltam magamra, ő csak megigazította a sminkjét, majd belebújt a diszkómotoros dzsekijébe. A dereka meg jobban világított, mint a féklámpája. Nem bírtam nézni, ezért rátukmáltam a tartalék motoros cuccaimat. Egyből el is nevezett Millanyónak, amiről azóta sem szokott le...
Mirával is el tud szaladni a ló nőcizmus tekintetében, egy motoros dzseki vagy egy sisak esetében sokkal jobban érdekli, hogy hogyan néz ki, mint hogy mennyire praktikus.
Azonban az ultranőcis stílusuk ellenére mindkettőjüket nagyon szeretem. Még akkor is, ha folyton szívják a véremet hol a fekete ruháim, hol a sminknélküliségem miatt. Okosak, iszonyatosan kemények a munkájukban, a metsző, keserédes, cinikus humoruk üt, mint a 230V, és a legfontosabb: bármikor és bárkivel szemben kiállnak mellettem. Ami a legjobb, őket sokkal jobban bosszantják az üresfejű, felületes, sokat fecsegő nők, mint engem.
Ja, és nem veszik komolyan magukat. Amikor 2009-ben az egyik Péntek 13 partin röhögve szívattuk Rencsit Mirával, amiért képes volt eljönni egy motoros bulira szaténzakóban és kiskalapban, Rencsi csak ennyit mondott vigyorogva: 
B*****tok meg, még a tankomra is felfényeztetem, hogy Miss Picsa!

Eladó Pro-One Harley-Davidson indexes tükör


Eladó egy vadiúj Pro-One Harley-Davidson indexes tükörpár, ára 12500 Ft. Érdeklődni nálam lehet.



2011. február 21., hétfő

Ebből vajon mi lesz?



2011. február 20., vasárnap

Turboflat








2011. február 18., péntek

Tankart

2011. február 12., szombat

Rangers MC 15. születésnapi bulija


Azon a dermesztő, könnyfagyasztó éjszakán, amikor Tokodaltáró felé autóztunk megünnepelni a Rangers MC fennállásának 15. évfordulóját, gondolatban valahol 1998-99 környékén motoroztam be a Vadvirág Kemping bejáratán, hogy részt vegyek a Rangers MC nyári találkozóján. Utólag belegondolva, hiba lett volna onnan távol maradni.
Mint ahogyan klub éves bulijáról is. Pláne, hogy dupla születésnapot is ünnepeltünk. Egyrészt a Rangers MC már említett 15. évfordulóját, másrészt a klub kanadai chapterének 5. születésnapját is! A nemzetközi ünneplés nem csak gondolatban valósult meg, hiszen az eseményre a külföldi klubtagok is iderepültek a tengerentúlról. Akik már a kéthetes itt tartózkodásuk első napján megállapították, hogy „Magyarország qrvajó ország!"
A két chapter számára a csúcspont természetesen a közös tortafelvágás volt, amit ugyan gyakorlatilag a két presi hajtott végre, de minden klubtag körülállta az asztalt. Ezután az ünnepi édességen megosztoztak minden jelenlévő baráttal és ismerőssel is, akik végigasszisztálták a klub aznap esti születésnapjához vezető, kicsit sem eseményektől mentes utat.
A Rangers MC életét kísérő, gyakran regénybe illő fordulatokról természetesen én is hosszasan írhatnék, amennyiben Sandy nem tette volna meg anno a Wild 129. számában. Ehelyett én csak annyit tennék hozzá, hogy viszlát Ebszőnybányán, a következő Relax Weekenden, és kösz a fergeteges bulit, barátunk nevében a két táncos lányt, a remek vendéglátást és a halakat. Ja, azokat nem, az már egy másik történet…














Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...