2008. április 20., vasárnap

Paganfest, Týr, Budapest

A Paganfest harmadik résztvevője a Týr volt, akiket már sikerült szemrevételeznem a Viking Warrior Raid turné alkalmával. Akkor a Rocktogon közönségét őrjítették meg (előbb a késésükkel, majd a koncertjükkel), most a Petőfi Csarnok zengett a feröeri nyelven is énekelt dalokkal.




A skandináv mitológiára épülő dalokat játszó csapatot hangos Tyrezés fogadta



Gunnar H. Thomsen bőgősről sajnos csak ez a kép sikerült valamennyire, lévén nem nagyon lehetett mozogni a fotóárokban... Most is nagyon jól komunikált a közönséggel, folyamatosan énekeltette és tapsoltatta a közönséget. Most nem volt olyan feltűnő, mint a Rocktogonban, hogy neki van a legjobb hangja a csapatban.



Nem tudom, hogy a germán Tyr hadisten (aki a banda névadója is) rendelkezett-e ilyen felsőtesttel, mindenesetre Heri Joensen énekes joggal lépett fel félmeztelenül... :)




Terji Skibenæs sem panaszkodhat, bár ő inkább szikár, mint izmos

Kicsit bajban voltam ezzel a brigáddal, valamiért a Rocktogonban jobban megfogtak, bár ez talán annak volt betudható, hogy ott álltam tőlük kb. másfél méterre. Ennek ellenére a közönség vette őket, én meg elnézegettem Heri mellkasát (is :)).



Terji fiam, hát te meg mit tettél a hajaddal??? Katasztrofális lett az eredmény :(



Persze most is produkálta magát a lelkes kiscsajoknak :)



A képen nem látszódik, de nem a megszokott dobosukkal léptek fel.



Khmm.... igen, nagyon jól nézett ki ahogy a szőr lefutott a mellkasáról a...a... nadrágjába :D:D:D

1 megjegyzés:

Eszti írta...

Khhmmm...irigyellek. Egyébként Heri hangja szerintem hihetetlen, lehet ezt még überelni?? Gunnarét még úgy nem hallottam, mivel csak a stúdiófelvételeket hallgatom. De a régi énekesüknek is hihetetlen torka van, nagyon jók!

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...