2010. október 21., csütörtök

Jótékonysági felhívás

"Sziasztok Rockerek!
Biztosan hallott már mindenki a napokban történt katasztrófáról, ami kis hazánkat igen csak megviselte.
Sok civil és önkéntes indult és indul a mai napig segíteni ezeken a szerencsétlen embereken.
Sajnos a hatóságok nem állnak a helyzet magaslatán, és a helyszínen tartózkodó civilek étkeztetésében és jövőbeni kárpótlásában igen nagy káosz uralkodik.
Rengeteg civil szervezet, közte autós klubok is megmozdultak,és az étkeztetést immár több, mint egy hete az amerikai autósok látják el a lezárt területeken (igen,a hatósági emberekét is), "természetesen" saját zsebből finanszírozva mindezt.
Ezen a vonalon próbálnánk mi is segíteni,de itt a motorosok összefogására is nagy szükség lenne.
Így egy hirtelen ötlettől vezérelve egy mini segélykoncertet szerveztünk Budapesten a Rocktogonba,október 25-én este 8 órától.
Ott lesz kihelyezve egy urna, amibe a felajánlásaitokat összegyűjtjük, amit átadunk a helyszínen lévő tábori konyhának, hogy élelmet tudjanak vásárolni.
A G-Jam Project és a Nemcsak Berry koncertjén kívül lesz egy kb. félórás bemutató a helyszínen történtekről, amit egy a kezdetektől ott tartózkodótól láthattok, hallhattok.
A belépés természetesen ingyenes.
Mindenkit arra kérnénk,hogy lehetőségeihez mérten támogassa ezt az ügyet, szóljon barátainak, ismerőseinek,tényleg alapvető dolgok hiányoznak most azoknak az embereknek,akár pár száz forint felajánlása is segíthet.
Mutassuk meg, hogy mi is képesek vagyunk összefogni, ha szükség van rá.
A kezdés este 8 órakor.
Tehát:
Október 25, Rocktogon Budapest, este 8 óra.
Mindenkire számítunk!"

Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...