2010. január 29., péntek

Állatvédők és a motorosok

Úgy tűnik, Amerikában is ismert a régi vicc:
"Az állatvédők miért vannak a bundák ellen, amikor a bőrkabát is állatbőrből készül?
Mert az öregasszonyokat könnyebb molesztálni, mint a Pokol Angyalait."

Ezzel kapcsolatban néhány napja egy történet jelent meg a neten, amely aztán lavinaként tarolt végig számos motoros honlapon és blogon. Mivel jófej vagyok, lefordítottam nektek:

Egy csapatnyi vérmes állatjogi aktivista úgy döntött, felhagynak azzal, hogy bundát viselő modelleket és idős nőket szidalmazzanak és öntsenek le művérrel. Azzal a felkiáltással, hogy a motorosok ruházatuk miatt a legnagyobb bőrfelhasználók közé tartoznak, tüntetésük következő helyszínéül egy motoros klub éves találkozóját nézték ki. Mint utólag kiderült, nem bizonyult túl jó ötletnek.
A jelenlévő tanúk szerint egy 1960-as évekbeli Volkswagen kisbusszal érkeztek a találkozóra, és el kezdték dobálni a motorosokat vért imitáló piros vízzel telt lufikkal, miközben azt kiabálták, hogy "Gyilkosok vagytok!". Aztán kitört a káosz.
„Rám vizeltek!” - vádolja a motorosokat az egyik aktivista. „Megtámadtak, és közölték velem, hogy úgy nézek ki, mint egy francia. Ezután elneveztek La Trene-nek, majd egy fához kötöztek, hogy egész nap rám vizelhessenek!”
Másik aktivista: „Ki akartam mutatni felháborodásomat egy nehéz bőrkabátos férfinak…de ő rám se hederített! Kiabáltam rá, hogy GYILKOS, de csak annyit szólt: "Ezt nem tudod nekem bebizonyítani." Aztán arra kényszerített, hogy egész nap a hátsó ülésén üljek. Nem engedett elmenni, mert a barátnője a városon kívül volt, így én voltam a nője…"
Mások azt állítják, hogy hamburger és hotdog evésére kényszerítették őket. Akik ellenálltak, azokat a földre lökték, és néhány motoros a "fejükre fingott".
A folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva a rendőrség nem kommentálta az esetet. A találkozó szervezői csodálkozásukat fejezték ki az állítások hallatán. „Ez nevetséges” – nyilatkozta a klub egyik magas rangú tagja. „Mi ünnepeltünk, és ezek az emberek megjelentek, és gorombán viselkedtek velünk szemben. Megdobáltak és szidalmaztak bennünket, és el akarták rontani az ünnepünket. Mit kellett volna tennünk? Meghívtuk őket a társaságunkba! Ennél barátságosabban már nem viselkedhettünk. Tudja, azért mert mi motoros klubok tagjai vagyunk, nem azt jelenti, hogy mi nem tudjuk, hogy mit illik. Személy szerint azt gondolom, hogy jellembeli hiányosságokat mutat, hogy gusztustalan dolgokat állítanak rólunk, miután üdvözöltük őket a társaságunkban."
Miután szembesítették a szervezőt az aktivisták állításaival, csak ennyit mondott: „Ez a mi titkos kézfogásunk.” (Via: here)

Mielőtt bárki elkezdene hőbörögni a motorosok bunkóságán, vagy gondolatban vállon veregetni az ismeretlen klub tagjait, minden valóságszagúsága ellenére a történet kamu. Egy vicces, kitalált történeteket tartalmazó honlapon jelent meg. Ennek ellenére szerintem bearanyozta néhány motoros napját...


(Sorry, hogy olyan képet raktam fel, ami már szerepelt a blogomon, de 1-2 képem van csak félmeztelen, meztelen motorosokról. Ha valaki érez affinitást ilyen jellegű modellkedés iránt, várom a lelkes jelentkezőket... :))

Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...