2010. január 18., hétfő

Rangers MC téli bulija, Tokodaltáró

Ha valami jó, abból sosem elég. A solti Iron Horses-bulin 5 nagyonférfi volt a kísérőm. Élvhajhász énem tobzódott, de aztán csak a mértékletesség útjára tértem, és a tokodaltárói Rangers-bulira már csak 3 nagyonférfivel autóztam.
A bulin valahogy szóba került, hogy ki miről beszélgetett a kocsiban, így egyértelművé vált, hogy a motorosokat érdeklik az intellektuális és tudományos témák is. Miráék Müller Péter legújabb könyvéről beszélgettek, nálunk az ifjúságvédelmi problémák merültek fel („Az egyik szórakozóhelyen a kiscsajok 2-3 gramm drogért sz*pnak”). Persze egyből megnyilvánult a szociális érzékenység ("legalább valami meleg is kerül agyomrukba“), majd az elhanyagolhatatlan gasztroenterológiai aspektus is („a gyomorsavukat csökkenti a lúgos sperma“).
Szokás szerint most sem bírtunk időben hazaindulni, megszólalt a Blues Brotherstől az I Ain’t Got You, és a folyosón olyan vad bugizásba kezdtünk Mirával és útitársaimmal, mintha muszáj lett volna. Mindenesetre a szervezők nagyon vigyorogva búcsúztak.

























4 megjegyzés:

Lilla írta...

Ezen a szopós párbeszéden nagyon jót nevettem, nem egyszerűek a barátaid!

millarca írta...

A barátaim pont jók! :)

Lilla írta...

Igen, jól is néznek ki. Gondolom a java már elkelt? :)

millarca írta...

Akad még, aki parlagon hever... :)

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...