2009. szeptember 23., szerda

A motorosokkal kapcsolatos előítéletekről hosszú-hosszú listát lehetne vezetni. Még a mai napig el tudok képedni azon, hogy a kívülállókban milyen kép él rólunk, néha milyen teljesen hihetetlen dolgokat kötnek hozzánk. A másik véglet, amikor a vágyaikat vetítik ránk, amelyek a csillagok megfelelő állása mellett persze működnek is, de mint tudjuk, ez ritkán jön össze. Az egyik ilyen prekoncepcióval ma szembesített az egyik (nem motoros) kollégám, aki szerint minden motoros szeretkezett legalább egyszer a motorján.
Nem mintha én nem a motoron szeretkezős emberek közé tartoznék, de egy kicsit elcsodálkoztam. Ez ennyire egyértelmű lenne? Ilyen esetekben igyekszem nem magamból kiindulni, hiszen jócskán hosszú azon hülyeségeim listája, amit kivégeztem és más embereknek eszébe sem jutna… :)
Ismerek néhányszáz motorost, de sosem jutott eszembe nekik szegezni ezt a kérdést, de most bepótolom. Íme, a blog baloldali sávjában lehet szavazni, már ha van kedvetek! :)

Képforrás: itt.

2 megjegyzés:

B.T: írta...

Nem semmi a szavazós kérdésed, de tetszik! Ahogy nézem, a szeretkezősök hamarosan utolérik a nem szeretkezősöket. Ez azért is érdekes, mert kurvára kényelmetlen a motoron szexelni, mégis sokan nem hagyják ki! :D

millarca írta...

Tény, hogy nem a legkényelmesebb alkalmatosság e akciózásra... :D

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...