2009. január 5., hétfő

Iron Horses MC, Téli Party, Solt

Az Iron Horses téli partyjára sosem egyszerű az eljutásunk. 2006-ban egy napon volt a Rangers MC bulijával, de mivel akkor Budafokon tartották az IH-os fiúk, így megtudtuk oldani, hogy éjjel átszáguldjunk még Tokodaltáróra is. 2007-ben az IH leköltöztette a buliját Soltra, én meg puhány módon nem vállaltam be egy ekkora éjszakai autókázást, így csak a Rangers-éket tüntettük ki becses társaságunkat (meg szüleimet azzal, hogy hajnalban elszállásolhattak bennünket Párkányban :)). 2008-ban végre nem ütötte egymást a két esemény, csak éppen a solti ereszdelahajamat a születésnapomra esett. Tudom, mindig velem van a baj... :) Némi hezitálás után csak nekiindultunk annak a 100 km-nek Soltig.
Úgy tűnik, nem csak mi gondoltuk így, mert már a solti Halászcsárda előtt tömött parkoló és kisebb fajta tömeg fogadott, benn meg szinte mozdulni nem lehetett. A helyzeten csak hajszálnyit segített a galéria, de ott is sokan álldogáltak, ültek.
A zenei felhozatalból egyből kiszúrtam a Bőrgyári Capricciót, így nem csak névlegesen (Blues Company) szólt a blues és régi (motoros, nem is olyan rossz) időket idézte a Bad Times. A többiről meséljenek a képek... :)





Support cuccot árulni óóó, de jóóó... :)



Volt, aki tunningolt filctollal rajzoltatott a kezére...



...más meg csak örült a sörének...



...meg pózolt...



...meg nevetve támasztotta a falat...


... (a tömeg egy része) meg várta a zenét...

... a srácok meg csak matekoztak... :)



Igen, tudom, hogy így vagyok a legszebb... :)


Végül az este tanulsága: az úr pokolban (motoros bulin) is úr! :)

Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...