2009. május 5., kedd

Új fénygép

Mi sem mutatja jobban, hogy le vagyok maradva a bloggal, hogy két hete vettem egy Nikon D60 tükörreflexes fénygépet a Canon S2 IS utódjaként, de még nem volt időm beposztolni ide. Egyenlőre csak egy mezei kit-objektív van hozzá, de valamiből motoroznom is kell. :) Előre szólok, hogy jobb gép ellenére maradtam ugyanúgy (lelkes) amatőr, úgy hogy a csodát másfelé keressétek.
Most szombaton el is készült az első közös képünk B. Kriszta úrhölgy jóvoltából, miközben egy állati jót motorkáztunk (további két motoros úrhölgy jelenlétében) az Ipoly menti hátság mentén, majd a Börzsönyben. Hamarosan erről is beszámolok, de előtte még lógok néhány képpel + beszámolóval a Jessie Galante + G-Jam koncertről, Desperado MC koppánymonostori bulijáról, Mobilmánia és Jessie Galante koncertről, valamint az igencsak túlőrzött City Run elnevezésű motoros majálisról. Már rajta vagyok az ügyön, csak közben a notebook-on felhalmozódott többgigányi képet is le kéne archiválnom valamikor. Az olyan kérdéseket, melyek a diplomamunkámmal, a honlapommal, alvással, házimunkával kapcsolatosak, kéretik mellőzni.

2 megjegyzés:

grutabaga írta...

gratula az uj gephez, de a fogaason meg kicsit csiszolni kell ;-) ... gondolom azota mar osszebaratkoztatok. Orommel nezegetem milyen jo fotok is vannak itt a blogodon. Igazan figyelemre melto. Majd meg benezek ...

millarca írta...

Tudom, hogy a fogás gáz, de nekem így kényelmes... :) A dicséretet meg köszönöm! :)

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...